Gado Gado eigen stijl

Omdat ik gisteren heerlijke satésaus had en hier altijd van over blijft, heb ik er vandaag mijn eigen Gado Gado van gemaakt. Het makkelijke ervan is dat je eigenlijk alle groente kunt gebruiken die nog in je koelkast liggen. Maar je kunt ook gemixte groente kant en klaar kopen. Wat je zelf wil. Het is super makkelijk en lekker snel klaar. Eet smakelijk!

Gado Gado

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 400 gram gemengde groente ( gewoon wat je lekker vindt, denk aan bloemkool, kool, wortel etc.)
  • Satésaus
  • 2 eieren

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de satésaus (zie het recept op mijn site) langzaam op middelhoog vuur.
  2. Stoom de groente in 10 minuten beetgaar. Zelf vindt ik het lekkerder als de groente nog wat knapperig zijn. Kies je eigen gaarheid.
  3. Bak in de tussentijd 2 spiegeleitjes.
  4. Doe alles samen op een bord en klaar is je Gado Gado!

Gado Gado:

Eigenlijk serveer je Gado Gado met tempé. Zelf ben ik daar geen fan van, vandaar dat het er voor mij niet bij hoeft.

Review

Waardering

3.7 (6 Stemmen)

Samenvatting

Score

Dit vind je wellicht ook leuk!

Geen reacties