Geroosterde groene asperges met aceto

Wow! Dit was verrassend lekker! Eergisteren al heerlijk groene asperges met serranoham gehad en nu een experiment met de left over.

Ik had namelijk van Noëlle heerlijke groense asperges gekregen en dat was nogal veel. Maar teveel groente, daar ben ik nooit rauwig om. Zo lekker! En je kan wat experimenteren. En jawel, dit was een fantastisch experiment! Zeer verrassend en weer super snel klaar!

Geroosterde groene asperges

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1,2 kg groene asperges
  • 2 tenen knoflook
  • 4 el geraspte parmezaanse kaas
  • 3 el aceto balsamico
  • Peper
  • Zout
  • 4 el olijfolie

Bereidingswijze:

  1. Maak de asperges schoon door de uiteinde +/- 2 cm eraf te snijden.
  2. Maak de asperges schoon door de uiteinde +/- 2 cm eraf te snijden.
  3. Doe de olijfolie in een ovenschaal samen met de peper en zout en masseer de asperges met de olijfolie
  4. Plet de 2 knoflookpunten met een mes en doe deze erbij.
  5. Zet de schaal voor 20 minuten op 200 graden in de oven. Schep de asperges na 10 minuten 1 keer om.
  6. Als de asperges klaar is giet je de aceto balsamico over de asperges en strooi de kaas erover.
  7. En klaar zijn je heerlijke geroosterde groene asperges!

Review

Waardering

0 (0 Stemmen)

Samenvatting

Score

Dit vind je wellicht ook leuk!

Geen reacties