Gewoon even te calorierijke comfortfood…. Tortellini met kaassaus

Vandaag had ik zin in tortellini. Dit past gewoon niet in mijn dieet, maarja, soms heb je gewoon van die dagen. So be it, hier heb ik zin in en dit ga ik maken.

Dus toen ik dacht, dit is toch al heel slecht laat ik hem dan ook maar gewoon echt slecht maken. Maar daarentegen was het toch wel zo enorm lekker. Laten we zeggen, het waren de calorieĆ«n meer dan waard šŸ™‚ Af en toe moet dat kunnen.

Dus mocht je zelf nou ook zo’n dag hebben dat je je dit zelf gunt (ik zou gewoon zo’n dagje plannen) maak dit. You will love it! Geniet van elke hap!

Tortellini met kaassaus

Ingrediƫnten voor 4 personen:

  • 440 gram tortellini formaggi
  • 400 gram gemengd gehakt
  • 400 gram roerbakmix champignon
  • 1 paprika in blokjes gesneden
  • 100 gram parrano strooikaas
  • 400 ml slagroom
  • 250 gram ricotta
  • 100 gram geraspte parmezaanse kaas
  • Peper, zout en nootmuskaat

Bereidingswijze:

  1. Bak het gehakt en kruid het met peper, zout en nootmuskaat.
  2. Kook in de tussentijd de tortellini volgens de verpakking en laat goed uitlekken wanneer deze gaar is.
  3. Als het gehakt gaar is doe je er de paprika en de roerbakgroente door.
  4. Na 5 minuutjes roer je de ricotta, slagroom, parmezaanse kaas en parrano door het geheel en laat je het 10 minuutjes lekker pruttelen.
  5. Schep voorzichtig de tortellini door de saus en klaar is je te lekkere tortellini.

Voor het serveren:

Eventueel kun je er wat pijnboompitjes en parmezaanse kaas over strooien voordat je het serveert.

Review

Waardering

5 (1 Stemmen)

Samenvatting

Score

Dit vind je wellicht ook leuk!

Geen reacties