Happiness is homemade!

Dit is lekker met dit warme weer! En ook nog eens in een handomdraai gemaakt!

Ik zei tegen Lars, zal ik je eens een lekker tussendoortje maken? Kijkend naar de Biogarde zei hij; uhmmm, maak eerst maar voor jezelf, dan proef ik wel. Ik dacht, ik vind het goed met jou. Probeer maar gewoon, en meneer was echt overtuigd van deze shake! Lekker fris en vult ook nog eens goed door de Biogarde. Geniet ervan!

Frisse mango shake:

Ingrediënten:

  • 500 gram Biogarde yoghurt
  • 250 gram mango stukjes uit de diepvries
  • Evt een paar druppels stevia, ligt aan de zoetheid van de mango's. Bij mij was het niet nodig.

Bereidingswijze:

  1. Doe alles bij elkaar in de blender, goed mixen, en klaar!
  2. Als je het niet zoet genoeg vindt kun je er wat druppels stevia bijvoegen.

Verse mango

Je kunt ook verse mango gebruiken, maar door het gebruik van de diepvriesstukjes krijg je een ijskristalletje erin waardoor je echt een frisse shake krijgt. Mocht je toch verse mango gebruiken, mix er dan wat ijsblokjes doorheen.

Review

Waardering

5 (1 Stemmen)

Samenvatting

Score

Dit vind je wellicht ook leuk!

Geen reacties