Hiep hiep hoera!!!

Er is er een jarig hoera hoera! Zo leuk om 2 keer per jaar jarig te zijn. Nee… Vandaag, 1 jaar geleden dat ik mijn eerste blog poste! Gisteren heb ik al een terugblik gegeven en nu kijken we alleen nog maar vooruit. Dank jullie wel allemaal voor de super lieve reacties. Echt zo lief…

Wat een recepten heb ik allemaal verzonnen (171 in totaal!) en wat een rotzooi heb ik gemaakt het afgelopen jaar. Echt, ik ben een kok die met de hele keuken kookt/bakt. Ik zal er een keer een filmpje van maken en het jullie laten zien.

Maar…. wie jarig is trakteert. Zo gaat dat toch? Maar wat ga ik trakteren? Ik had zo bedacht dat ik een leuke facebook/instagram actie ga doen. Het afgelopen jaar heb ik best een aantal taarten gebakken. De goddelijke chocoladetaart de Tony Chocolonely taart de citroen meringue taart de gezouten chocoladetaart de carrot cake en de Ahorn walnoottaart. Ik dacht zo, als jullie mij voor 24 februari laten weten welke taart jullie het lekkerst vinden dan doen we een grote tombola en diegene die wint, daar ga ik een van deze taarten voor bakken. Ik had echt met alle liefde voor jullie allemaal een taart gebakken maar dat kan mijn oven helaas niet aan…

Dus… laat mij weten welke taart jij graag wilt en wie weet en sta ik binnenkort bij jou aan de deur met een van mijn creaties!

1 Reactie

  • comment-avatar
    susan februari 21, 2017 (11:21 am)

    Ha proficiat Laura, leuke blog met lekkere uitziende recepten, zelfs jij hebt me aan het bakken gekregen met je worstenbroodjes haha andere recepten komen nog wel als ik er meer tijd en zin in heb om te bakken. En welke de lekkerste taart is tja geen idee heb ze nog niet geprobeerd ik zou voor de Ahorn walnoottaart gaan. Veel succes met je blog verder (Y) gr suus