Hier zijn we weer…

Het is deze week even rustig geweest hier… klopt! Maar ik had zoveel te doen!

Een kleine update:

Lars en ik zijn afgelopen week alweer 2 jaar getrouwd, tja… dat moest gevierd worden! We zijn heerlijk gaan eten bij Het Arresthuis in Roermond. Een plek waar mijn roots liggen maar ook de plek waar we elkaar het JA woord hebben gegeven. Ik was echt enorm onder de indruk van het eten. Geweldig! Deze week volgt er een uitgebreid verslag. Ook zijn we een nacht naar Amsterdam geweest omdat dit toch stiekem wel de plek is waar het allemaal is begonnen tussen ons. Geslapen in Hotel de Hallen, een aanrader, en bij de Rollende keukens geweest. Toch wel het allerleukste foodtruckfestival. Zo’n leuke sfeer! Mocht je er niet zijn geweest afgelopen week, zet het alvast in je agenda voor volgend jaar. En daarbij, Amsterdam is gewoon leuk! In de winkel Marqt geweest, wat een geweldig concept! Ik zal hem binnenkort ook uitlichten.

Ow…. en alsof we nog niet genoeg gegeten hadden, Chrit en Liezet waren alweer 40 jaar getrouwd afgelopen week (wat is Mei toch een mooie maand!) en werden we uitgenodigd om bij Restaurant Da Vinci te gaan eten met ons allen. Fantastisch!!! Wat hebben we hier weer mogen genieten van de schilderijtjes van Margot en van een hele grote portie gezelligheid! Een hele leuke avond! Dus…. ja het was druk. Maar wel heel leuk!

Oh ja… en niet te vergeten! Ik ben 2 leuke samenwerkingen met 2 vriendinnetjes aangegaan. Ik ga nu 1 keer in de 2 weken een stukje schrijven voor Kraamcentrum Echt en voor Ellen van Travel Counsellors. Voor Kraamcentrum Echt ga ik 1 x in de 2 weken iets posten wat goed is voor moeders, gezonde maaltijden tijdens de zwangerschap en wat leuk is om te maken met kinderen. En voor Ellen maak ik 1 keer in de weken een typisch gerecht van een land waar zij weer een mooi verhaal over heeft. Onze laatste reis naar Bali hebben we bij Ellen geboekt. Heerlijk om geen zorgen te hebben over je reis en weten dat alles goed voor je geregeld is en je 24/7 op iemand terug kunt vallen. Dus…. Ja het was druk deze week, maar wel allemaal leuke dingen! Vanaf volgende week ga ik jullie dus weer stalken met allemaal lekkere dingen en weetjes!

Dit vind je wellicht ook leuk!

Geen reacties