Home made cocktailsaus:

Mijn bijbaantje was bij slagerij Beulen. Als klein meisje liep ik dan tussen die “stoere” slagers. Ik ben gestart als afwashulpje maar mocht al snel helpen bij de catering. Geweldig was dat! Mooie buffetten maken, salades en sauzen voorbereiden, maar vooral ook heel veel plezier hebben. Ik heb er veel geleerd en als klein meisje was het een waar paradijs. Stoere mannen verhalen aanhoren, en hard werken. Ik kijk nog lachend terug op die jaren. Geweldig!

Iets wat ik altijd heel leuk vond was de cocktailsaus maken. Met een grote boor ging ik dan mixen. Te gek! Hier dan ook de cocktailsaus, maar met een eigen twist!

Cocktailsaus:

Ingrediënten:

  • 150 gram mayonaise
  • 100 gram tomaten ketchup
  • 2 tl chilisaus
  • 2 el vieux

Review

Waardering

0 (0 Stemmen)

Samenvatting

Score

Dit vind je wellicht ook leuk!

Geen reacties