Italiaanse kruidenboter

Deze is lekker! Italiaanse kruidenboter! Kruidenboter maar dan net iets meer. Lekker met verse kruiden en parmezaanse kaas. En sorry… ik ben vergeten een foto te maken maar het wordt rode boter ;-).

Ow en vergeet niet om de basis tomatensaus te gebruiken bij dit recept. Enjoy!

Italiaanse kruidenboter

Ingrediënten:

  • 250 gram ongezouten roomboter
  • 2 el tomatensaus
  • 1 el verse fijngesnipperde basilicum
  • 1 el verse fijngesnipperde peterselie
  • 1 el verse fijngesnipperde oregano
  • 3 teentjes geperste knoflook
  • 3 el geraspte parmezaanse kaas

Bereidingswijze:

  1. Laat de boter in een kom op kamertemperatuur komen.
  2. Roer alle ingrediënten erdoor.
  3. Verdeel de boter over 2 bakjes en laat deze opstijven in de koelkast.
  4. Na een uurtje is je Italiaanse kruidenboter klaar!

Review

Waardering

0 (0 Stemmen)

Samenvatting

Score

Dit vind je wellicht ook leuk!

Geen reacties