Lekker pittige hamburger

Voordat ik mijn burgers zelf maakte, haalde ik altijd de burgers bij Wieck Bar en Grill in Roermond. Maar ik kon nooit kiezen. Allemaal te lekker.

De pikante met pindasaus en uitjes is mijn favoriet. Als ik thuis een burger maak, maak ik vaak deze met mijn eigen satésaus. Dit kun je met recht een guilty pleasure noemen…. Smakelijk!

PS: Als je een kater hebt, zijn ze nog lekkerder 😉

Pittige burger!

Ingrediënten:

  • 1 Italiaanse bol
  • 1 hamburger
  • 2 el chilisaus
  • 4 el satésaus
  • 1 el gebakken uitjes (van de toko of conimex)

Bereidingswijze:

  1. Bak het broodje af volgens de verpakking.
  2. Laat de grillpan goed warm worden en grill de binnenkant van het broodje zodat het lekker knapperig is.
  3. Bak de hamburger 4 minuten per kant in de grillpan.
  4. Verwarm in de tussentijd de satésaus.
  5. Smeer beide kanten van de broodjes in met chilisaus.
  6. Leg de burger op het broodjes en schenk er de satésaus over.
  7. Strooi er als finishing touch de gebakken uitjes over en klaar is de pittige burger!

Review

Waardering

0 (0 Stemmen)

Samenvatting

Score

Dit vind je wellicht ook leuk!

Geen reacties