Licht, simpel en koolhydraatarm. Ow… en echt lekker!

Een gerechtje wat je met een half uurtje op tafel hebt terwijl het lijkt alsof je uren in de keuken hebt gestaan. Iedereen zal trots op je zijn 🙂

Kabeljauw met wokgroente. Echt lekker, gezond, makkelijk en koolhydraatarm. Ik ga er niet teveel woorden aan vuil maken, gewoon proberen zou ik zeggen. Smakelijk!

Kabeljauw met wokgroente

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 2 kabeljauwfilets
  • 400 gram wokgoente naar keuze
  • 3 eieren
  • Peper
  • zout
  • 2 tl dille gehakt
  • 2 el gembersiroop

Bereidingswijze:

  1. Dep de vis droog en kruid deze met peper, zout en dille.
  2. Zet hem 20 minuutjes op 180 graden in de oven.
  3. Verhit in de tussentijd een beetje olie in een wok.
  4. Kluts daar de 3 eieren in en roer door de eieren totdat ze gaar zijn.
  5. Doe er de groente bij en wok deze 5 minuten.
  6. Breng op smaak met peper, zout en de gembersiroop.
  7. Schep goed door totdat de groente beetgaar zijn.
  8. Verdeel ze over de borden, leg er het stukje kabeljauw op en klaar!

Review

Waardering

0 (0 Stemmen)

Samenvatting

Score

Dit vind je wellicht ook leuk!

Geen reacties