Feel good friday! Meiknolletjes uit de oven.

Ow… ze lagen nog bij de groenteboer, meiknolletjes! En wat vindt ik die toch lekker! Ik wou ze gewoon eens heel simpel maken. Lekker mediteraans. Met dit zonnige weer heb ik meer trek in lichtig gerechtjes.

En het makkelijke dit keer is dat je in de tussentijd gewoon iets anders kan doen! Enjoy!

Meiknolletjes uit de oven met Rozemarijn, Oregan en feta.

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 4 meiknolletjes
  • 3 takjes rozemarijn
  • 3 takjes oregano
  • 1/2 potje feta + de olie uit het halve potje
  • 2 el olijfolie
  • Peper
  • Zout

Bereidingswijze:

  1. Schil de meiknolletjes en snij deze in kleine blokjes.
  2. Doe ze in een ovenschaal en besprenkel de blokjes met de olie van de feta en de olijfolie.
  3. Schep de feta erdoor en breng op smaak met peper en zout.
  4. Leg de takjes kruiden ertussen en doe de schaal in een voorverwarmde oven van 180 graden.
  5. Laat het 30 minuten in de oven staan maar schep het na 15 minuutjes even om. En klaar zijn je heerlijke meiknolletjes!

Koolrabi

Je kunt dit ook met koolrabi maken. Super lekker en handig als er geen meiknolletjes meer te verkrijgen zijn.

Review

Waardering

0 (0 Stemmen)

Samenvatting

Score

Dit vind je wellicht ook leuk!

Geen reacties