Oosterse wrap

Saté + wrap = een hele mooie combi!

Je weet wel, je hebt zin in iets, geen inspiratie en ineens heb je het! Dat was met deze saté wrap! Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen in de zaak. Dus ik was al de hele week met saté bezig. Ik dacht dat ik de satésaus van Opa nog moest finetunen. Maar nee hoor, dat was eigenlijk nergens vor nodig. Voor deze satéwrap gebruik je dus ook gewoon de basis van het recept, satésaus van Opa.

Dus… wraps halen, satésaus halen alles in de wok en klaar. Smakelijk!

Kipsaté wrap!

Ingrediënten voor 4-6 wraps

  • Satésaus van Opa. Zie het recept in de tekst. Je hebt de helft nodig.
  • 400 gram fijn wokgroente
  • 400 gram kipfilet in stukjes gesneden
  • 6 wraps
  • 6 el Ketjap
  • 2 el sambal oelek
  • 1/2 krop ijsbersla
  • evt gebakken uitjes

Bereidingswijze:

  1. Meng de ketjap en de sambal en marineer de kipfilet in.
  2. Maak de satésaus.
  3. Snij de ijsbergsla in hele dunne reepjes
  4. Bak nu de kipfilet in de wok.
  5. Doe hier na 10 minuten de wokgroenten bij wokken een kleine 5 minuutjes.
  6. Meng dan de satésaus door het mengsel.
  7. Verwarm de wraps 1 minuutje in de magnetron.
  8. Sla op de wraps, het satémengsel en evt wat gebakken uitjes en smullen maar!

Additional Info

Review

Waardering

0 (0 Stemmen)

Samenvatting

Score

Dit vind je wellicht ook leuk!

Geen reacties