Piccalilly mayonaise

Een sausje wat eigenlijk overal lekker bij is. Piccalilly mayonaise. Romig en zuur tegelijk. Een prima combinatie.

In een van mijn vorige berichten hebben jullie kunnen lezen dat ik ben gaan eten bij Restaurant Da Vinci in Maasbracht. Als amuse krijg je daar altijd een soepje met een schuim van piccalilly. Sinds de eerste keer dat ik daar ben gaan eten, en dus dit soepje heb geproefd ben ik fan. Vroeger at mijn moeder altijd picalilly bij de frietjes. Zo zonde vond ik dat. Als klein kind vond ik dat echt te vies. Maar sinds die eerste keer bij Da Vinci weet ik het te waarderen. Dank je wel Margot!

Hierbij het recept voor de piccalilly mayonaise. Ik hoop dat jullie het net zo weten te waarderen als ik. Geniet!

Piccalilly mayonaise

Ingrediënten:

  • 4 el mayonaise
  • 5 el piccalilly
  • 100 ml room culinair

Bereidingswijze:

  1. Doe alles bij elkaar in de blender.
  2. Mix het goed door zodat je een gladde massa krijgt.
  3. En klaar is je piccalilly mayonaise!

Review

Waardering

0 (0 Stemmen)

Samenvatting

Score

Dint vind je wellicht ook leuk!

Geen reacties