Quesadilla’s!

Ow echt erg… ik had ze nog nooit gemaakt, quesadilla’s. Hoog tijd dus!

Mexicaans eten, I love it. Ik hou van de specerijen en de combinaties. Deze quesadilla’s doen me echt herinneren aan onze vakantie in Mexico een jaar of 6 geleden. Even een weekje relaxen… Ik ben alleen niet zo het type voor te relaxen dus na 3 dagen gingen we erop uit. We kwamen uit in een klein straatje waar een klein schattig restaurantje zat. Super schattig. En niet alleen schattig… Daar heb ik echt de lekkerste quesadilla ooit gegeten. Dus even terug naar Mexico met deze quesadilla’s! Enjoy!

Quesadilla's!

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 4 meergranen tortillas
  • 1 teentje knoflook fijngehakt
  • 1/2 prei in ringen
  • 1 ui in ringen
  • 6 plakjes cheddar kaas
  • 120 gram mais
  • 1/2 paprika in blokjes
  • 2 el tomaten ketchup
  • 1/2 tl chilipoeder
  • 1/2 tl komijnzaad
  • 1/2 tl paprikapoeder
  • Peper en zout naar smaak

Bereidingswijze:

  1. Verhit een beetje olie in de pan en bak alle groenten en kruiden 5 minuutjes.
  2. Doe er de tomatenketchup bij en laat het 5 minuutjes smoren.
  3. Verhit in de tussentijd de grillpan.
  4. Verdeel over 2 tortillas de kaas en vervolgens de salsa
  5. Doe de andere tortilla erop en bak ze om en om 3 minuten per kant.
  6. Smakelijk!

Groente:

Toevallig heb ik deze groente erin gedaan omdat ik deze nog had liggen. Als je als basis ui en knoflook gebruikt en de rest zelf aanvult heb je ook een heerlijke quesadilla en je koelkast leeg!

Review

Waardering

0 (0 Stemmen)

Samenvatting

Score

Dit vind je wellicht ook leuk!

Geen reacties