Restaurant Da Vinci

Restaurant Da Vinci. Dat is gewoon thuiskomen. Daarom verdiend het ook de eer om als eerste beoordeeld te worden op LauLalicious.nl

Ik hou van een hapje buiten de deur eten. Eigenlijk doen alle horeca mensen dat. Maar we zijn dan ook echt enorm kritisch en kunnen altijd wel iets vinden wat niet goed gaat. Het is dus nogal moeilijk om met mij ergens naar toe te gaan waar ik me nergens aan erger. Die plek hebben we gevonden: Restaurant Da Vinci in Maasbracht.

Da Vinci heeft 2 Michelin sterren. We genieten hier keer op keer. Waarschijnlijk denk je nu, tja… Geen wonder, het kost ook wat! Maar… Hierbij een klein voorbeeld: we gingen laatst met 6 personen gezellig uiteten, bij een net restaurant, zonder michelin sterren. 3 gangen a la carte, een paar flessen wijn en koffie na. Per persoon moesten we €120,- afrekenen. Bij Da vinci betaal je voor 5 gangen met wijn en koffie na € 160,00 p.p. Het is inderdaad zo dat je € 40,00 p.p. meer betaald, maar daar krijg je dan ook 2 gangen extra voor en een avond met smaken om nooit te vergeten. Daarbij is de bediening top. Ze voelen precies aan wat je wilt. Vanaf het moment dat je binnenkomt, tot het moment dat je vertrekt wordt je in de watten gelegd.

Deze keer werden we ook weer enorm verast met geweldige smaken. Op instagram kun je je het hele fotoverslag zien.

Voordat je aan tafel gaat wordt je verwend met 5 arrivé hapjes. En voordat je het voorgerecht krijgt heb je al genoten van 3 heerlijke amuses. Dit keer hebben we mogen genieten van 6 gangen:

Voorgerecht:
Coquille – Krab – komkommer -appel – kaviaar

Tussengerecht:
Velouté – aardappel – zeetong – zeekraal

Tussengerecht:
Langoustine – Tomaat

Tussengerecht:
Ravioli – pompoen – tarbot

Hoofdgerecht:
Duif – rode biet – polenta – bloemkool

Dessert:
Soufflé – framboos – vanille – citroen

Spaar even door en laat je verwennen en geniet met alle zintuigen!

Geen reacties