Salade Rosbief

We nemen, sla, rosbief en parmezaanse kaas en in 10 minuten heb je een heerlijke lunchsalade klaar staan. Daarbij kun je deze salade ook heel makkelijk meenemen naar je werk. De dressing die ik voor deze salade gebruik is dezelfde als die bij de carpaccio.

Als ik salade meenemen naar mijn werk, doe ik de dressing apart in een boterhamzakje. Dan prik ik er een gaatje in als ik ga lunchen, en dan kan ik de dressing zo over de salade verdelen. Super handig en geen geknoei!

Salade rosbief:

Ingrediënten voor 1 salade:

  • Sla die je lekker vind.
  • 5 plakjes rosbief
  • truffeldressing
  • 1 el pijnboompitjes
  • 2 el geraspte parmezaanse kaas

Bereidingswijze:

  1. Maak de sla schoon.
  2. Meng de dressing door de sla.
  3. Verdeel de sla over het bord en leg er de plakjes rosbief losjes op. Bestrooi de plakjes rosbief eventueel met wat peper en zout.
  4. Verdeel de pijnboompitjes en de parmezaanse kaas over de salade.
  5. En klaar is je salade! Smakelijk!

Review

Waardering

0 (0 Stemmen)

Samenvatting

Score

Dit vind je wellicht ook leuk!

Geen reacties