Snijbonen curry

Experiment gelukt!

Ik had nog liggen, gehakt (eigenlijk braadworst maar daar de darm vanaf gehaald) Snijbonen en tomaten. Dus… wat ga je daar mee maken? Ik wist het ook niet maar toen ik even nadacht had ik het geweldige idee om hier een soort curry van te maken. Alles in een wok en smoren maar. Echt weer heerlijk verrassend lekker!

Snijbonen curry

Ingrediënten voor 4-5 personen

  • 800 gram snijbonen (in iets grovere stukken gesneden)
  • 750 gram gehakt
  • 5 grote tomaten
  • 2 uien
  • Blikje kokosmelk
  • 1 el kerriepoeder
  • 1 pak zilvervliesrijst

Bereidingswijze:

  1. Braad het gehakt aan en kook de snijbonen in de tussentijd beetgaar.
  2. Snij de ui in ringen en de tomaat in blokjes.
  3. Kruid het gehakt, als het gaar is, met de kerriepoeder.
  4. Doe er de uien en de tomaten bij.
  5. Laat het zo'n 10 minuutjes pruttelen.
  6. Dan de snijbonen erbij doen.
  7. Schenk er de kokosmelk bij.
  8. Half uurtje laten smoren, rijst erbij koken en klaar!

Additional Info

Review

Waardering

0 (0 Stemmen)

Samenvatting

Score

Dit vind je wellicht ook leuk!

Geen reacties