Snijbonen met een beetje pit!

Snijbonen… je kunt er zoveel mee. Hierbij weer een nieuwe experiment. Beetje pittig en zoet. Zo lekker en weer koolhydraatarm!

Snijbonen, lekker pittig!

Ingrediënten voor 4-5 personen

  • 800 gram snijbonen
  • 2 dl tomatensap
  • 2 dl kokosmelk
  • 2 uien
  • Het sap van 1 sinaasappel
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 tl sereh
  • 2 tl sambal oelek
  • Peper
  • Zout

Bereidingswijze:

  1. Snipper de uien en knoflookteentjes fijn en fruit deze aan in een wok met een beetje olie.
  2. Doe de snijbonen erbij.
  3. Roer het geheel door en dan giet je er het tomatensap, sinaasappelsap en de kokosmelk over.
  4. Doe ook de sambal en sereh erdoor en roer het goed door.
  5. Laat de snijbonen in 20 minuten gaar koken.
  6. Breng op smaak met peper en zout en klaar zijn deze heerlijke snijbonen!

Geen reacties