Snijbonen spaghetti met kabeljauw

Het is even werk maar dan heb je wat! Spaghetti van snijbonen. Van elke snijboon ga je sliertjes maken met een dunschiller. Dit heeft even tijd nodig, dus het is geen snel maar wel een lekker gerecht! Stukje kabeljauw erbij en je hebt een heerlijk koolhydraatarm gerecht en weer eens iets anders. Smakelijk!

Spaghetti van snijbonen met kabeljauw

Ingrediënten voor 3 personen:

  • 800 gram snijbonen
  • 3 stukjes kabeljauw
  • 1 el kerriepoeder
  • 250 ml room culinair
  • 1 cm geraspte gember
  • Peper
  • Zout

Bereidingswijze:

  1. Was de snijbonen en maak er met een dunschiller sliertjes van.
  2. Doe de kabeljauw 20 minuten op 180 graden in de oven. Bestrooi een beetje met peper en zout.
  3. Stoof ondertussen de snijbonen met een klontje boter. Dit duurt ook zoiets 20 minuten.
  4. Doe de room culinair in een pannetje en verwarm deze op middelhoog vuur. Voeg er kerriepoeder en gember bij en roer goed door. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
  5. Verdeel de snijbonen over 3 borden, leg er het stukje kabeljauw op en schenk er een beetje kerriesaus over.
  6. En klaar! Smakelijk!

Review

Waardering

4 (2 Stemmen)

Samenvatting

Score

Dit vind je wellicht ook leuk!

Geen reacties