Toast met Hummus en kipfilet

Het is lunchtijd en ik heb geen zin in een salade. Eens kijken wat er nog in de koelkast ligt…. Gisterenavond hadden we nog een kipfilet over en ik heb nog hummus (iets waar ik geen genoeg van kan krijgen).

Ow… en een tijdje geleden had ik een maaltijdbox van Jip & Jij geprobeerd. Zij hebben o.a. een webshop met koolhydraatarme producten. Neem eens kijkje op hun website, heel interessant. Maar in die maaltijdbox zat ook eiwitrijke toast. Echt super lekker! Na 1 snee heb ik echt een voldaan gevoel. Dus die had ik ook nog liggen.

Alles bij elkaar en ik had een enorm lekkere frisse lunch met restjes, super lekker!

Toast met kip en hummus

Ingrediënten voor 2 personen

  • 1 kipfilet
  • 2 koolhydraatarme sneetjes brood
  • Beetje sla
  • 12 plakjes komkommer
  • 2 el hummus

Bereidingswijze:

  1. Toast de sneetjes koolhydraatarm brood.
  2. Snij de kipfilet in dunne plakjes.
  3. Besmeer ze met de hummus.
  4. Verdeel de sla en plakjes komkommer over de sneetjes brood en leg er vervolgens de plakjes kip bovenop.
  5. En klaar is je heerlijke lunch!

Review

Waardering

0 (0 Stemmen)

Samenvatting

Score

Dit vind je wellicht ook leuk!

Geen reacties