With love…

Ik hou van witlof. Je kunt er zoveel mee! Salade, gekookt, in de oven of in de wok. Het kan allemaal. Vandaag had ik het briljante idee het te combineren met camembert en abrikozen. Erg lekker, al zeg ik het zelf 🙂

Geniet ervan!

Witlof uit de oven met camembert, abrikozen en walnoten.

Ingrediënten voor 2-3 personen:

  • 6 stronkjes witlof
  • 6 gedroogde abrikozen
  • 8 walnoten
  • 6 plakjes camembert

Bereidingswijze:

  1. Maak de witlof schoon en kook hem net niet gaar.
  2. Laat goed uitlekken.
  3. Verwarm de oven op 200 graden.
  4. Snij de abrikozen in dunne reepjes.
  5. Hak de walnoten.
  6. Leg de witlof in een ovenschaal en strooi er de abrikozen over.
  7. Leg op elke stronk een plakje camembert.
  8. Strooi er de walnoten over en zet het een half uurtje in de oven.
  9. En klaar is je witlof!

Chutney of jam:

Je kunt de stronkjes ook insmeren met bijvoorbeeld vijgenjam of een cranberry chutney ipv de abrikozen.

Review

Waardering

1 (1 Stemmen)

Samenvatting

Score

Dit vind je wellicht ook leuk!

Geen reacties